Remont në NST Cërrik, 12 maj kufizime energjie në disa zona në Elbasan

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Cërrik, në datën 12 maj gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 dhe 09:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Elbasan:

10:00-14:00

Qyteti Cërrik, lagja nr. 3, Fermë, Shelgë,  fshatrat Lugaj, Valas, Broshke, Murras, Papërr, Ullishte, Dame, Bizhutë e poshtme, Pajun, Papër Sallak, Plangarice ,Paulesh, Jagodin, Muriqan, Thane, Gjonme, Kom. Shales, Shales, Xibrake, Licaj, Zherije, Allajbeg, Blade, Gjyrale

09:00-16:00

Pjesërisht Kozarë