Remont në NST Çimento dhe NST Gramsh, 13-14 tetor kufizime energjie në disa zona në Gramsh

Për shkak të remontit të planiifkuar në NST Çimento dhe NST Gramsh, në datat 13-14 tetor gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të stakohet eneegjia në këto zona në Gramsh

13 tetor/ dhe tokezim te Celesave 6kV,Kusarth, Funar, Bradashesh, Mollagjesh, Cërruje, Balëz, Bixellej, Krrabaj, Precë

14 tetor/ Lagjia “Holta”, Pishaj, Lagjia “Sporti 1”, Lagjia “Kocaj”, “Lagjia e Parkut”