Remont në NST Kombinat Berat, 14 dhe 16 tetor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Kombinat Berat, në datat 14 dhe 16 tetor gjatë intervalit kohor 09:00-13:00 do të stakohet energjia në këto zona

14 tetor/ Velabisht, Remanic, Starovë, Otllak, Moravë, Orizaj

16 tetor/Otllak, Lumas