Remont në NST Çorovodë, 5 Nëntor kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët #Skrapar
Stakim, data 5 Nëntor

Për shkak të punimeve në NST Çorovodë, më 5 Nëntor, ora 10:00-15:00 do të stakohet energjia në zonat

Pjesërisht qyteti Skrapar, Çerenisht, Nishicë dhe Veleshnjë