Remont në NST Çorovodë dhe NST Skrapar, 29 qershor dhe 2 korrik kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Çorovodë dhe NST Skrapar, në datat 29 qershor dhe 2 korrik gjatë intervalit kohor 09:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Skrapar

29 qershor

Potom, Çepan, Backë, Kreshovë, Lepan, Leshnjë, Gjorgovë, Tomorricë

2 korrik

Store, Vërzhezhë, Munushtirë, pjesërisht qyteti i Çorovodës