Remont në linjën 35 kV l30-11 Shijak-Vorë dhe në NST Manëz, në datën 3 korrik kufizime energjie në disa zona në Durrës

Për shkak të remontit të parashikuar në linjën 35 kV l30-11 Shijak-Vorë dhe në NST Manëz, në datën 3 korrik gjatë intervalit kohor 08:00-13:00 do të stakohet energjia në këto zona në Durrës Gjiri i Lalzit, Ishëm, Rushkull, Perlat, Hamallaj rrotull, Kamerras, Radë, Bilalas