Remont në NST Elbasan 1, 30 shtator dhe 1-2 tetor, kufizime energjie në disa zona në Elbasan

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Elbasan 1, në datat 30 shtator dhe 1-2 tetor, gjatë intervalit kohor 09:30-13:00 do të stakohet energjia në këto zona në Elbasan

 30 shtator/Gracen, Shijon, Dopaj, Mamel, Shtemaj, Bradashesh, Delishtë

1 tetor/Zona e ish-Kombinatit Metalurgjik, Koksi, Kurum, Gelqere, Xhamat, Uzina Mekanike 2, NMT, Stacioni pompave Fshat, Dolomiti Gelqeror, Furnata, Enira Metal

2 tetor/Pusi 1, Unaza1, Vidhas (Uzina 2), Fshati Vidhas