Remont në NST Poliçan, 30 shtator dhe 2 tetor kufizime energjie në disa zona në Skrapar

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Poliçan, në datën 30 shtator gjatë intervalit kohor 09:00-13:00 do të stakohet energjia pjesërisht në këto zona në Skrapar

30 shtator/Pjesërisht qyteti Poliçan

2 tetor/Terpan, Torozhan, Bargullas, Nishovë, Novaj