Remont në NST Elbasan 3 dhe NST Elbasan 4, 15-16 dhe 18 shtator kufizime energjie në disa zona në Elbasan

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Elbasan 3 dhe NST Elbasan 4, në datat 15-16 dhe 18 shtator gjatë intervalit kohor 09:30-13:00 do të stakohet energjia në këto zona në Elbasan

15 shtator/Zona e Kombinatit Metalurgjik

16 shtator/Bradashesh, Pajengë, Gracen, Petresh, Jetesh, Tërbaç, Shëmhill, Balldren, Pllashat, Zona e Kombinatit Metalurgjik, Fabrika e Tullës

18 shtator/Biznes privat, Shirgjan, Mjekës, Kryezjarr