Remont në NST Elbasan 4 dhe NST Banjë, 12-13 shtator kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët Elbasan

Stakim i datës 12-13 shtator
Për shkak të remontit të planifikuar në NST Elbasan 4 dhe NST Banjë, në datat 12-13 shtator do të kufizohet energjia në intervalin kohor 10:00-14:00.
Pa energji do të mbeten këto zona :
12 shtator/Uzina e Karbonit, zona e Kombinatit Metalurgjik (Fabrika e Tulles)
13 shtator/Komuna Gostimë, Shtëpanjë, Shushicë, Komuna Tregan, Shënavlash, Blerimas, Kacivel, Bizhdan, Komuna Gjinar, fshatrat Sterstan, Kaferr, Valesh, fshati Floq