Remont në NST Shkodra 1, 10 shtator kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët Shkodër
Stakim i datës 10 shtator

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Shkodra 1, në datën 10 shtator gjatë intervalit kohor 10:00-13:00 do të stakohet energjia në një pjesë të qytetit të Shkodrës dhe disa fshatra rreth saj.
Lagjet: “3 Heronjtë”, “Skënderbeg”, Golem, Dobraç, Bardhaj,
Bleran, Mes, Drisht, Domen, Prekal, Kir, Rus, Grudë, Guci, Hot i Ri