Remont në NST Fushë Kuqe, 2 qershor kufizime energjie në disa zona në Kurbin dhe Lezhë

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Fushë Kuqe, në datën 2 qershor gjatë intervalit kohor 11:00-13:00 do të stakohet energjia në këto zona në Kurbin dhe Lezhë:

Kurbin/Fushë Kuqe Qendër, Kisha – Gurrëz, Patok, Plazh-Patok, Qendra 1

Lezhë/Rrile, Grykë Lumi, Barbullojë, Gajush, Shenkoll, Tale