Remont në NST Fushë Kuqe, 21 dhjetor kufizime energjie në disa zona në Lezhë e Kurbin

Për shkak të punimeve për vendosjen e transformatorit në NST Fushë Kuqe, sot në intervalin kohor 19:00-22:30, do të stakohet energjia në këto zona të Lezhës dhe Kurbinit:

Rrilë, Gryk Lumi (Kom. Shenkoll), Barbulloje, Gajush, Shenkoll, Tale, Burgu Shenkolle, Gurrez, Fushe Kuqe, Adriatik, Patok, Gorre, Privat dhe zona krah Autostradës.