Remont në NST Fushë Kuqe, 21 dhjetor kufizime energjie në disa zona në Kurbin dhe Lezhë

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Fushë Kuqe, në datën 21 dhjetor, gjatë intervalit kohor 19:30- 20:00 do të stakohet energjia në këto zona në Kurbin dhe Lezhë:

Fush Kuqe Qender, Kisha- Gurrez, Patok, Qender F-Kuqe, Plazh-Patok, Kisha katolike, Rrile, Gryk Lumi, Ish Barbulloje, Gajush, Shenkoll dhe Tale