Remont në Nst Gjirokastra 1, 4-6 shtator kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët #Gjirokastër
Data 4-6 shtator

Per shkak te remontit në çelat 6 dhe 10kV të Nst Gjirokastra 1, do të stakohet energjia⚡️ pjesërisht në zonat dhe oraret si më poshtë‪:‬

‪4 shtator/08:00-16:00
Lagjia Kordhoce, Lazarat, Qytet Gjirokastër pjesërisht, Topollaraj, Valare, Karjan, Kakozë, Kellez, Gjari, Erind, Nokovë, Mingul, Qesorat, Dhoksat, Virua, Mashkullore, Çepun, Zenelaj, Plesat, Prongji, Kardhiq, Fushbardhë, Zhulat, Kaparjel, Golem, Kolonje, Picar, Shtepez, Subash, Hundkuq, Terbuq dhe Labovë

5 shtator/‪08:00-16:00
Rrethi Gjirokastër / Topollaraj,
Valare, Karjan, Kakoze, Kellez, Gjari, Erind, Nokove, Mingul, Qesorat dhe Dhoksat

6 shtator/‪08:00‬-‪16:00
Qytet Gjirokastër pjesërisht