Remont në çelat 6kV të Nst Amonicë, 4 shtator kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët #Vlorë

Data 4 shtator

Per shkak te remontit në çelat 6kV të Nst Amonicë, do të stakohet energjia në zonat dhe oraret si më poshtë‪:‬

‪08:00‬-‪16:00‬
Rrethi Vlorë / Nafta, Rama, Plocë, Kasaj, Vajzë, Pete, Hysoverdhe, Mallkegjë, Blushe dhe Lezhanë