Remont në Nst Golem, 13 maj ora 09:00-13:00 kufizime në disa zona

Stakim në datat 13-15 maj
Remont në Nst Golem, ora 09:00-13:00

13 maj/Golem Qender, Seferaj, Mali i Robit, Stan i Ri dhe Qerret
14 maj/Shkembi Kavajes dhe Mali i Robit
15 maj/ Golem dhe Kompleksi “Xixa”