Remont në Nst Goriçan, 13-14 maj kufizime energjie në disa zona në Berat

Stakim i datës 13-14 maj

Për shkak të remontit në Nst Goriçan, në datat 13-14 maj do stakohet energjia në intervalin kohor 10:00-14:00 për zonat:

Zhelizhan, Mazhaj, Kundje, Toshkez, Allkaj, Delisufaj, Bicakaj, Poshnje, Gorican, Ciflik dhe Kuçovë