Remont në NST Golem dhe linjën 35 kV Kavajë-Rrogozhinë, 10 qershor kufizime energjie në disa zona në Golem dhe Kavajë

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Golem dhe linjën 35 kV Kavajë-Rrogozhinë, në datën 10 qershor gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Golem dhe Kavajë:

Golem kodër, Seferaj, Mali i Robit, Rrogozhinë, Met’hasanaj, Hemenrai, Thartor, Rrostej, Damarkaj, Gjysenkonie, Bishti i Zhurit, Gose, Kalush, Lekaj