Rikonstruksioni i kabinave, 8 qershor kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Për shkak të investimit që po kryhet në disa kabina të NST Qendër dhe NST Traktora të cilat po rikonstruktohen, nesër, datë 8 qershor gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

Pjesërisht rruga “Shyqiri Ishmi”  dhe rruga “Nazmi  Rrushiti”