Remont në NST Goriçan dhe NST Pobrat, 21-22 Nëntor kufizime energjie në disa zona në Berat

Njoftim për abonentët #Berat
Stakim, data 21-22 Nëntor

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Goriçan dhe NST Pobrat, në datat 21-22 Nëntor gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Berat

21 Nëntor/Zhelizhan, Mazhaj, Kundje, Toshkëz, Allkaj, Delisufaj, Bicakaj, Poshnjë, Goriçan, Çiflik, Kuçovë

22 Nëntor/Kutalli, Drenovicë, Samaticë, Rërza, Pobrat, Çukalat, Slanicë