Remont në NST Guri i Kuq, 1-3 qershor kufizime energjie në disa zona në Pogradec

Njoftim për abonentët #Pogradec

Stakim, 1-3 qershor

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Guri i Kuq, në datat 1-3 qershor do të stakohet energjia elektrike gjatë intervalit kohor 09:30-15:00 në këto zona në Pogradec

1 qershor

Guri i Kuq, Çervenakë, Hudenisht, Memelisht, disa lagje të qytetit të Pogradecit: Lagjia 4 dhe Lagjia 5, Gorica, Kalaja, Trebinjë, Velçan, Bishnicë, Pleshisht, Potgozhan, Fabrika e Përpunimit Gizëz

2 qershor

Hudenisht, Fabrika Melavisht, Memelisht, Privat Fabrike.

3 qershor

Fabrika e Përpunimit Gizëz