Remont në NST Guri i Kuq, 18-21 maj kufizime energjie në disa zona në Pogradec

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Guri i Kuq, në datat 18-21 maj gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Pogradec

18 maj/Komuna Hudenisht, Memelisht, Guri i Kuq, pjesërisht qyteti i Pogradecit me lagjet 4 dhe 5, Gorica, Kalaja, Trebinjë, Velçan, Bishnicë, Pleshisht, Potgozhan

19 maj/Trikotazhi, Çërravë, Gesht, Vërdovë, Rëmenj

20 maj/Pjesërisht bashkia Pogradec me lagjet 1 dhe 2

21 maj/Hidrovori Volorek, Stacioni pompave, Komuna Buçimas, Tushemisht