Remont në NST Guri i Kuq, 9 dhe 12 qershor kufizime energjie në disa zona në Pogradec

Njoftim për abonentët #Pogradec

Stakim, 9 dhe 12 qershor

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Guri i Kuq, në datën 9 dhe 12 qershor do të stakohet energjia në intervalin kohor 09:30-15:00 në këto zona në Pogradec

9 qershor/Hudenisht, Memelisht, Guri i Kuq, pjesërisht disa lagje në qytetin e Pogradecit, Gorica, Kalaja, Komuna Trebinjë, Komuna Velçan, Fshatrat Bishnicë, Pleshisht, Potgozhan

12 qershor/Antenat Çervenakë, Hudenisht, Memelisht