Remont në NST Himara e Vjetër, 10-11 janar kufizime energjie në disa zona në Vlorë

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 10-11 janar gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të kryhen punime në NST Himara e Vjetër dhe në intervalin kohor 09:00-14:00 do të kryhet remont në NST Amonicë.

Pa energji do të mbeten këto zona në Vlorë:

10 janar/ Pjesërisht: Himarë, Livadhe, Jaë, Vuno, Dhërmi, Kondragje, Qeparo, Kudhes, Pilur, Potam

11 janar/Amonicë, Rama, Plocë,Kasaj, Vajzë, Petë, Hyso Verdhë, Mallkegjë, Blushë, Lezhanë