Remont në NST Libofshë, 10 janar kufizime energjie në disa zona në Fier

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 10 janar gjatë intervalit kohor 09:0-16:00 do të kryhen punime në NST Libofshë. Pa energji do të mbeten këto zona në Fier:

Ish komunat Libofshë dhe Agim, Adriatik, Dernenas, Metaj, Has-turkas, Daullas, Rrungaj, Xhepaj, Kolkondasi, Rreth libofsh, Pompa e ujit vajkan, Libofsha Qenger, Agim, Avaleas, Goshdare, Vanaj, Gorres, Gopolla