Remont në NST Himara e vjetër, 10 dhe 12 nëntor kufizime energjie në disa zona në Vlorë

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 10 dhe 12 nëntor do të kryhen punime në kabinën “Shën Vasi” dhe në NST Himara e vjetër.

Pa energji do të mbeten këto zona në Vlorë dhe Himarë:

10 nëntor/ 09:00-13:00

Krekëz, Shenvasi, Nivic bubar, Himarë, Livadhe, Jale, Vuno, Dhërmi, Kondragje, Qeparo, Kudhës

12 nëntor/09:00-14:00

Pilur, Potam