Remont në NST Pobrat, 10 dhe 12 nëntor kufizime energjie në disa zona në Berat

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 10 dhe 12 nëntor gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të kryhen punime në NST Pobrat.

Pa energji do të mbeten këto zona në Berat:

Komuna Kutalli, Drenovice, Samatice, Rerza, Nafta, Pobrat, Çukalat, Slanice