Remont në NST Karbit dhe NST “Uzina Dinamo”, 12-14 maj kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Karbit dhe NST “Uzina Dinamo”, në datat 12-14 Maj do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

12 Maj/00:00-05:00

Rruga “Ilia Dilo Sheperi”, Rruga “Gjovalin Gjadri”,Rruga “Hamdi Pepa”, Rruga “Bedri Karapici”, Rruga “3 Dëshmorët” (pjeserisht) prane KMY,Biznese private brenda territorit të Ish “Misto Mames”, Rruga “Tish Daia”, “Kodra e Diellit”, zona prane ish SMT, zona prane ish- Drejtorise së ujrave (Selite), Lagjia Garunj, New Bathore, Lundër, Vishnje Arbanë

13 Maj10:00-14:00 Zona pranë ish- Uzinës “Dinamo e Vjetër”

14 Maj/10;00-14:00Bathore, Paskuqan