Remont në NST Koman, NST Rrenc dhe NST Vau i Dejës, 28-30 shtator kufizime energjie në disa zona në Shkodër

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit të shpërndarjes, në datat 28-30 shtator do të stakohet energjia në intervalin kohor 09:00-16:00 në këto zona në Shkodër:

28 shtator

Guri Zi, Juban, Rragam, Sheldi, Vukatanë, Kuç, Bardhaj

29 shtator

Mjedë, Shelqet, Pistull, Paçram, Stajke, Bashkia Laç i Vaut Dejes, Dush,Gomsiqe, Hajmel, Nenshat,Vig-Mnele, Kaç, Naraç

30 shtator

Koman, Karme, Gegaj, Haxhiaj, Pecaj, Palaj, Vukjakaj, Vukaj, Barcolle, Qerret, Vile, Telume, Kishe Arre, Luf, Qerret, Gomsiqe, Kçire, Vrrith, Kaftalle, Korthpule, Dush, Qerret i Vogel