Remont në NST Koman, NST Vukpalaj, NST Bajzë dhe NST Koplik, 5-8 tetor kufizime energjie në disa zona në Shkodër

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 5-8 tetor do të stakohet energjia në NST Koman, NST Vukpalaj, NST Bajzë dhe NST Koplik gjatë intervalit kohor 08:00-14:00.Pa energji do të mbeten këto zona në Shkodër

5 tetor/08:00-14:00

Koman, Karme, Gegaj, Haxhiaj, Pecaj, Palaj, Vukjakaj, Vukaj, Barcolle, Qerret, Vile, Telume, Kishe Arre, Luf, Qerret, Gomsiqe, Kçire, Vrrith, Kaftalle, Korthpule, Dush, Qerret Vogel

6 tetor/09:00- 12:30

Pjesërisht Qytet Koplik, Njësia Administrative Shkrel, fshatrat Goraj, Katun Kastrati, Gradiskije.

12:30-16:00

Ktosh, Demiraj, Grude fushe, Gruemire, Cesme, Fshatrat Kaldrun, Sterbeq, Jubice, Flake

7 tetor/09:00-16:00Bajze, Aliaj, Kastrat

8 tetor/09:00-12:30Zona Hot, Njësia Administrative Kelmend

12:30-16:00Dogana Hani i Hotit