Remont në NST Kombinati i Drurit dhe NST Cërrik, 23-24 shtator kufizime energjie në disa zona në Elbasan

Në vijim të remonteve të planifikuara në NST Kombinati i Drurit dhe NST Cërrik, në datat 23-24 shtator do të stakohet energjia në intervalin kohor 10:00-14:00. Pa energji do të mbeten këto zona në Elbasan:

23 shtator/Lagjia “Skënderbeg”,Shushicë, Shirgjan, Bujqës, Kombinati i Drurit

24 shtator/Pjesërisht lagjet: Nr: 1, 2, 3, Cerrik, lagjet Kamame, ish Komuna Gostime, fshati Malasen