Remont në linjën 35kV Peshkopi – Fushë Aliaj dhe në NST Vojnik, 23-24 shtator kufizime energjie në disa zona në Dibër

Në vijim të remontit të planifikuar në linjën 35kV Peshkopi – Fushë Aliaj dhe në zbarrat 10kV në NST Vojnik, në datat 23- 24 shtator gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Dibër:

23 shtator/ Dovolan, Erebar, Greve, Gradec, Kovashic, Melan, Porinar, Trepçe, Treve, Bllade Eperme dhe Poshteme, Burrim, Çernene, Hodol, Kerçisht, Kllopçisht, Maqellare, Pesjak, Vojnik.

24 shtator/Arras, Fushe Çidhen, Lazrej, Mustafë, Fushë Aliaj, Rrethas, Sina e Poshtme dhe e Sipërme, Fushe Çidhen, Bllicë, Kullas, Radomir, Sllovë, Shumbat, Sllovë, Kalisi , Bushtrica, Caja (Z. Kukesit), Zalldardhë, Reç, Lurë, Ndërshen, Tejmollë, Vërri, Arrën, Lajthizë