Remont në NST Kombinati i Drurit, NST Elbasan 4 dhe NST Çimento, 3-4 dhe 6 nëntor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Kombinati i Drurit, NST Elbasan 4 dhe NST Çimento, në datat 3-4 dhe 6 nëntor gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Elbasan

3 nëntor/Shushicë, Shirgjan, Bujqës

4 nëntor/Bradashesh, Katundi i Ri, Delishtë, Karakullak, Kusarth,

Kusarth, Funar, Mollagjesh, Cërrujë, Balëz, Bixellej, Krrabaj, Precë, Fshati Letan

6 nëntor/Bradashesh, Pajengë, Gracen, Petresh, Jetesh, Tërbaç, Shëmhill, Balldren, Pllashat, Vidhas