Remont në NST Krumë dhe në Linjën 35kV L30 – 59 Kalimash – Krumë, 25 dhe 27 shtator kufizime energjie në disa zona në Kukës

Njoftim për abonentët Kukës📌

Stakim i datës 25 dhe 27 Shtator📍

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Krumë dhe në Linjën 35kV L30 – 59 Kalimash – Krumë, , në datat 25 dhe 27 shtator do të stakohet energjia ⚡️në këto zona në Kukës dhe Tropojë 👇

📍 25 shtator/10:00-15:00

Zahrisht, Pla, Nikoliq, Pla Krumë, Vllahen, Bardhej, Helshan, Kostur, Perollaj, Ukperaj, Kam, Zogaj, Kepenek, Xhuxhë, Qarr, Golaj, Qarrë, Letaj, Zgjeç, Pla, Brat, Dobrunë, Cahan, Kishaj, Mujaj, Pogaj, Fajzë, Brenogë, Vranisht, Sefoll, Metaliaj, Myc-has, Tregtan, Liqe Kuq, Pekë, Gajrep, Krumë✔️

📍 27 shtator/10:00-13:00
Zahrisht, Pla, Nikoliq, Krumë, Vllahen, Bardhej, Helshan, Kostur, Perollaj
Zogaj, Kepenek,Xhuxhe, Qarr, Golaj,Qarrë,Letaj,Zgjeç, Pla, Brat, Dobrune, Cahan, Kishaj, Mujaj, Pogaj, Fajzë, Brenogë, Vranisht, Sefoll, Metaliaj, Myc-has, Tregtan, Pekë, Gajrep, Krumë✔️