Remont në zbarrat 10kV në NST Peshkopi dhe Fushë Aliaj, 25-26 shtator kufizime energjie ne disa zona në Dibër e Kukës

Njoftim për abonentët Dibër dhe Kukës📌

Stakim i datës 25-26 Shtator📍

Për shkak të remontit të planifikuar në zbarrat 10kV në NST Peshkopi dhe Fushë Aliaj, në datat 25 -26 shtator do të stakohet energjia⚡️ në këto zona në Dibër👇

📍 25 shtator/10:00-14:00

Fush Alie, Arras, Reç, Lurë, Sllovë, Kala e Dodës, Aran, Plloxhan, Kthell-Matit (pjese), Bashkia Peshkopi (Lagja Kamen) dhe fshatrat Limjan, Verrenjt, Radishtë, Lagjia: Dobrovë, Bugjunec, Tomin, Luzni, Selishtë, Brezhdan, Cetush, Fushe Muhurr, Muhurr Qendër, Ushtelenzi, Zdojan,
Kastriot, Borovjan, Kander, Kastriot, Zalldardhë, Kishavec,
Rashnopojë, Sohodoll, Kamen, Tomin✔️

Kukës/ Kalisi, Bushtrica, Caja✔️

📍 26 shtator/09:00-15:00
Arras, Fushë Çidhen, Lazrej, Mustafë, Fushë Aliaj, Rrethas, Sina e Poshtme dhe e Sipërme, Fushë Çidhen, Bllicë, Kullas, Radomir, Sllovë, Shumbat, Reç, Lurë, Ndërshen

Kukës/Kalisi , Bushtrica, Caja, Zalldardhë, Tejmollë, Verri, Arrën, Lajthizë