Remont në NST Kukës, 9 qershor kufizime energjie në disa zona në Kukës

Njoftim për abonentët #Kukës

Stakim, 9 qershor📌

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Kukës (Rexhepaj), në datën 9 qershor do yë stakohet energjia në këto zona në Kukës. Më poshtë zonat dhe oraret e stakimit👇

08:00-12:00📌

Bicaj, Osmanaj, Mustafaj, Mholaj, Gabrrice, Gjane, Zaje, Tejdrine, Skavice, Fushe Molle, Baruc, Malqene Kolosjan, Tershen, Vile, Domaj, Resk, Lusen, Vesel, Bozhe, Lagja Re, Koderlume, Tregu ushqimor, Gjinaj, Pusi thate, Fejzuk, Censul, Domaj, Has, Bash, Breglume, Pobreg, Gjegjan, Bardhoc,Morine, Dogana, Shtiqen, Krenxe, Nange, Bushat

12:00-16:00📌

Bele, Breki, Topojan, Gjaferaj, Cernaleve, Kollovoz, Lojme, Nimce, Tejnimqe, Novosej, Stane Novosej, Orgjost, Oreshke, Orcikel, Shishtavec, Borje, Turaj,Zapod, Kroi I Bardhe, Imqallar, Toroqic, Shtreze, Grudallar, Njesia bashkiake Bicaj, Ujmisht, Gostil, Ram-Has, Drinas