Remont në NST Bajram Curri, 10 qershor kufizim energjie në disa zona në Tropojë

Njoftim për abonentët #Tropojë

Stakim, 10 qershor 📌

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Bajram Curri, në datën 10 qershor do të stakohet energjia në këto zona në Tropojë.

Më poshtë oraret e kufizimit dhe zonat e prekura nga ky remont

10:00-13:00📌

Pjesërisht disa lagje të qytetit “Bajram Curri”, Nimaj, Gjyryq

13:00-16:00📌

Fushë Lumi, Llugaj, Jelicaj, Mukove,Vushniqe, Gurine, Mahalla e eperme, Hysaj, Luzhe, Vlad, Vlad Fushe, Demaliaj, Zherke, Isufaj, Qorraj, Shulla Rushte, Vilic, Rodogosh,Visoce, Berishe, Breg-Pac, Mash, Rushte, Breg-Rushta, Dojan, Gjure, Markaj, Melush, Breqan, Dubrove, Bllade, Rosuje, Dunishe, Fagje, Vatoc, Vidrice, Bujan, Dunishe, Ujesjelles, Livadhi I Turkut, Ranxa Gri, Rakic Gri, Pec Mekaj Gri, Demushaj, Vindi, Cerrnice, Rrogom Fshat, Zekaj, Rragam Qender, Bujlgecaj, Gjemakaj, Rrusaj, Qillaj-Begaj, Begaj, Babine, Lushaj, Madan, Rruga e Gashit, Kovac, Qelaj, Myhejan, Gosturan, Kerrnaje, Zhenaj, Kuarci, Shkezen, Qelaj, Sopot, Berhasaj, Ahmataj, madane, Shumice, Nakaj, Kojel-Shpati, Aste, Kojel-rrafsh, Vodafone, Eagle, Sylaj, Lumesh, Tafaj, Vicidol, Pitomine, hasan Muzia, Lugu I Zi, Boshnjak, Qelak, Aliaj, Sallah, Kaminice, Padesh, Lushaj, Boshnjak, Treshnjeve, Buqine,Kucaj, Papaj Hagjia, Kucane, Dellas, Qeli, Fushe Lume, Koje,Murataj, Toskaj, Dedaj, Dollapaj, Sharra, Rustemaj, Biberaj,Oruqaj, Grac, Qokaj, Shoshan, Demaj, Kelcyre, Kika, Kollate, Valbone, Quku I Dunishes, Breg, Rranxe, Llom, Gjelaj, Toskaj