Remont në NST Laç 1, 7 dhe 9 tetor kufizime energjie në disa zona në Kurbin e Lezhë

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Laç 1, në datën 7 dhe 9 tetor gjatë intervalit kohor 09:00-10:00 dhe nga intervali kohor 15:30-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Kurbin dhe Lezhë

7 tetor/Kurbin/Fushë Kuqe Qendër, Kisha- Gurrez, Patok, Qendër F-Kuqe, Plazh-Patok, Fushë Gjorm, Zhej i Vogël, , Fshat Laç, Gjorm, Zhej, Shen Meri, Ish Kombinati, Ujesjellesi Laç, Lagjia 1, 2, Kisha Shënanoj, Sanxhak

Lezhë/Rrile, Gryk Lumi (Kom. Shenkoll), Barbullojë, Gajush, Shënkoll, Tale

Kurbim/9 tetor

09:00-12:00

Dilknisht, Leftere, Selitë, Vinjollë, Daul, Skuraj, Gernac, Gallate, Qyteti Laç

 12:00-15:00

Milot, Mali i Bardhë, Shetë, Skuraj, Mal Milot, Shullaz, Fushë Shullazë, Fushë Milot, Qyteti Laç, Shullaz Kodër