Remont në NST Laç 2, në datat 23 dhe 25-26 qershor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Laç 2, në datat 23 dhe 25-26 qershor do të stakohet energjia në disa zona në Kurbin👇

23 qershor/08:00-12:00📍

Dilknisht, Leftere, Selite, Vinjolle, Daul, Skuraj, Gernac, Gallate, pjesërisht qyteti Laç Lagjia 6

23 qershor/12:00-16:00 📍

Milot, Mali Bardhe, Shete, Skuraj, Mal Milot, Shullaz, Fushe Shullaze, Fushe Milot, qyteti Laç, Shullaz Koder

25-26 qershor/09:00-16:30📍

subjekti privat “Metal Cons Vata”, Repart Llamarinash8. subjekti privat “Metal Cons Vata” Repart Llamarinash.