Remont në disa nénstacione në Shkodër, 23-26 qershor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në disa nénstacione që furnizojnë qytetin e Shkodrës dhe rrethinat, në datat 23-26 qershor gjatë intervalit kohor 09:00-16:30, do të stakohet energjia në këto zona në Shkodër 👇

23 qershor📍

Pjesërisht qyteti Koplik, Shkrel, Kastrat, Goraj, Katun, Kastrati, Gradiskije, Ktosh, Demiraj, Hot, Grude fushe, Gruemire cesme, Kaldrun, Sterbeq, Jubice, Flake, Kelmend

24 qershor📍

Boks i Ri, Gaduç, Mali Kolaj, Reç i Ri, Reç i Vjeter, Gomsiqe, Ças, Luarze, Mbi Suke.

25 qershor📍

Samrish, Dajç, Belaj, Pentar, Shirq, Mushan, Gramsh, Sukaj

26 qershor 📍

Fshati Trush