Remont në nst Maliq, 3 dhe 5-6 qershor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të punimeve të planifikuara në nst Maliq, në datat 3, 5-6 qershor do të stakohet energjia elektrike në intervalin kohor 09:00-13:00 në këto zona në Korçë: Bashkia Maliq, Pirg, Fabrika e Përpunim Drurit

3 qershor, 09:00-13:00 Maliq, Libonik, Vloçisht, Drithas
5 qershor, 09:00-13:00 Ploçisht, Babjen, Bashkia Maliq
6 qershor, Bashkia Maliq, Komuna Pirg