Remont në NST Mjekës, 30 maj kufizime energjie në disa zona në Elbasan

Njoftim për abonentët Elbasan
Stakim i datës 30 maj

Për shkak tē remontit në NST Mjekës, ora 10:00-14:00, mbeten pa zonat: Shirgjan, Gjergjan, Bathes, Kuqan, Llixha, Tregan, Trepsenisht, Gjinar, Zavaline, Bodur, Jeronisht, Kamican, Lleshan, Pashtresh, Fushë Kuqe, Shelcan, Xhibresh dhe Uzina Mjekës