Remont në NST Maliq dhe NST Gjanç, 16 dhe 18-19 mars kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Maliq dhe NST Gjanç, në datat 16 dhe 18-19 mars gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Korçë:

16 mars

Pirg, Kamenicë, Dvoran

18 mars

Voskop, Bellovodë

19 mars

Voskop, Dersnik, Polena