Remont në NST Manëz, 1-2 dhe 4- 5 mars kufizime energjie në disa zona në Shijak

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Manëz, në datat 1-2 dhe 4- 5 mars gjatë intervalit kohor 09:00-13:00 do të stakohet energjia në këto zona në Shijak:

1 mars/ Gjiri i Lalzit, Ishëm, Manëz

2 dhe 5 mars

Rrushkull, Perlat, Hamallaj rrotull, Rade, Kamerras, Bilalas4 mars/ Subjekti 35/0.4kV: Kompleksi Gjoka,Elton Gagani