Remont në Nst Manëz, 16 maj kufizime në disa fshatra në Durrës

Stakim i datës 16 maj

Për shkak të remontit në Nst Manëz në datën 16 maj do të stakohet energjia⚡️në orën 09:00- 15:00 dhe zonat👇

📍Gjiri i Lalzit, Ishem, Miniera Manëz, Rushkull, Perlat, Hamallaj Rrotull, Kamerras, Radë dhe Bilalas