Remont në Nst Fiber, 13 maj kufizime energjie në disa zona

Stakim i datës 13 maj

Për shkak të remontit në Nst Fiber, ora 10:00-14:00, do të stakohet energjia në zonat

Godolesh, Labinot Mal, Fshatrat Godolesh, Labinot Mal, Griqan, Qerret, Guri Zi, Labinot, Ajrore Ura Lizes, Karburanti, Pompa Kllogjeri, Biznese, Labinot Fushe, Griqan Poshte, Serice dhe Xibrake