Remont në NST Matkë dhe Drenovë, 22-24 janar kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët Fier

Stakim, data 22-24 Janar

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Matkë dhe Drenovë, në datat 2 dhe 24 Janar gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Fier

22 janar/Velmish, Kurjan, Mbrs, Vlosht, Ngjeqar, Driz, driz Vidhisht
23 janar/Qyteti i Roskovecit, Strum, Velmish
24 janar/09:00-15:00
Fidera te Naftes, Drenovë, Lazan, Roms