Remont në disa kabina, 22 janar pa energji disa zona në Tiranë

Njoftim për abonentët Tiranë

Stakim, data 22 janar

Në vijim të investimit që po kryhet për rikonstruksionin e kabinave, nesër, datë 22 janar do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

09:00-13:00
Pjesërisht pa energji zona tek mbikalimi Kashar, zona Qafë Kashar

09:00-15:00
Pjesërisht pa energji zona rreth Medresesë si dhe një pjesë e kryqëzimit të farmacisë nr.10.

10:00-13:00
Pjesërisht pa energji zona Paskuqan