Remont në NST Mërtish dhe NST Plasmas, 25 mars pa energji disa zona në Lushnje

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 25 mars do të kryhen punime në NST Mërtish dhe NST Plasmas.

Pa energji do të mbeten këto zona në Lushnje:

09:00-12:00

 Pjesërisht: Remas, Gradishtë, Kolonjë, Babunjë, Gungas, Kryekuq, Fier Seman, Karavasta, Kamenicë, Spolate, Mehallez, Bubullimë, Eskaj, Bitaj, Drengë, Gjonas, Halilaj, Këmishtaj, Mërtish, Goricaj, Sopëz, Ferras, Senez

13:00-16:00

Pjesërisht: Golem, Shegas, Allprenaj, Hajdaraj, Kasharaj, Dushk, Konjat,Thanasaj, Gramsh, Zham